Je verhalen laten schrijven
en je boek uitgeven?

Samen met voormalig journalist Marloes Nuijten de reis door je verleden maken en je verhalen delen met een breder publiek? Geef jezelf dit unieke cadeau.

Ontwikkeling concept

We starten met een workshop voor het concept van jouw boek. Met de input die we in de workshop van jou krijgen, ontwikkelen we een concept, de rode draad van jouw boek.

Laat je interviewen

Marloes interviewt je veertien weken lang (één keer in de twee weken een vier uur durend interview op een locatie naar keuze) over je kindertijd tot aan nu. Hierdoor leg je verbanden die je niet eerder had gelegd, krijg je waardevolle inzichten voor de rest van je leven en… jouw verhaal is zo goed verwoord, dat jouw kinderen nu écht begrijpen wat jou en daarmee hen heeft gevormd. Dit zorgt voor rust en bovenal trots.  Jouw verhalen zijn tot leven gekomen én blijven bewaard in een prachtig document.

Deelboek Publishing

Door je boek uit te geven via Deelboek Publishing, kun je ook anderen inspireren. Jouw verhaal is het waard!

Deze mensen gingen je voor

Ondernemer Piet Bom van Piet Bom Innovations liet via Deelboek een boek over zijn leven maken en liet het boek ook uitgeven. 

Ondernemer Piet Bomvan Piet Bom Innovations
Read More
Meerdere keren heb ik overwogen om een boek over mijn leven te maken. Ik wilde graag een document voor mijn familie en toekomstige familie. Mijn dochter zei ook regelmatig dat ik mijn verhalen eens zou moeten opschrijven en liet mij een advertentie van Deelboek zien. Na een gesprek met Marloes Nuijten viel de keuze direct op Deelboek. De workshop van Guido Nuijten en Marloes om tot een concept voor het boek te komen, was van zeer hoog niveau. Dat gold ook voor het inlevingsvermogen van Marloes, zo merkte ik tijdens de interviews. Door haar manier van interviewen, kwam naar voren hoe belangrijk de rol van mijn vrouw in mijn leven is geweest. Steeds weer keek ik uit naar de interviews. De manier waarop de interviews werden uitgewerkt, was in één woord klasse. En wat betreft de communicatie: top. Nog niet eerder meegemaakt, ook niet in mijn zakelijk leven. Dit alles heeft geresulteerd in een boek over mijn (ondernemers)leven die mij compleet heeft verrast en indruk heeft gemaakt. Dit dankzij het professionele werk van Guido en Marloes van Deelboek.'

Ook een eigen boek maken en uitgeven?

Neem contact op
met Marloes Nuijten

Mail naar [email protected]

Laat je inspireren voor jouw mooiste boek

Schrijf je in voor de Deelboek nieuwsbrief.