Contact

Wil je graag met Deelboek in contact komen?
Lees hieronder op welke manier dat kan!

Vragen?

Mailen

Mail eenvoudig je vraag

Mail je vraag naar [email protected] en binnen 48 uur krijg je een reactie op je vraag.

Bellen

Liever gebeld worden? 

Laat je nummer hier achter en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Je verhalen laten schrijven en je boek uitgeven?

 

Samen met voormalig journalist Marloes Nuijten de reis door je verleden maken en je verhalen delen met een breder publiek? Geef jezelf dit unieke cadeau.

Ontwikkeling concept
We starten met een workshop voor het concept van jouw boek. Met de input die we in de workshop van jou krijgen, ontwikkelen we een concept, de rode draad van jouw boek.

Laat je interviewen
Marloes interviewt je veertien weken lang (één keer in de twee weken een vier uur durend interview op een locatie naar keuze) over je kindertijd tot aan nu. Hierdoor leg je verbanden die je niet eerder had gelegd, krijg je waardevolle inzichten voor de rest van je leven en… jouw verhaal is zo goed verwoord, dat jouw kinderen nu écht begrijpen wat jou en daarmee hen heeft gevormd. Dit zorgt voor rust en bovenal trots.  Jouw verhalen zijn tot leven gekomen én blijven bewaard in een prachtig document.

Deelboek Publishing
Door je boek uit te geven via Deelboek Publishing, kun je ook anderen inspireren. Jouw verhaal is het waard!

Ondernemer Piet Bom van Piet Bom Innovations liet via Deelboek een boek over zijn leven maken en liet het boek ook uitgeven. In het dankwoord van zijn boek werd Deelboek/Marloes opgenomen. Een hele eer!

,,Ik wil Marloes van Deelboek bedanken. Marloes was in staat om mij zodanig te interviewen dat de rol van mijn vrouw Plony Brabander heel zichtbaar werd. Mijn gezin, manier van leven en zakelijk succes heb ik mede te danken aan mijn vrouw. Een waardevol inzicht!”  

Neem contact op met Marloes Nuijten via het mailadres [email protected]

 

Laat je inspireren voor jouw mooiste boek

Schrijf je in voor de Deelboek nieuwsbrief.